Coaching och dess otroliga möjligheter med Peter Höckert

Ett kostnadsfritt Webbinar med inspiration, insikter och förslag på hur du kan utveckla din verksamhet och dig själv även i dessa tider.

09.06.2020 kl. 11.00 – 11.45

Under webbinariet berättar Peter om coaching och hur du genom coaching kan uppnå mera av det du önskar i ditt företagande. Dina förmågor och styrkor är fler än vad du tror och coaching får människor att nå fler mål.  Peter menar att människan är otrolig och kan finna möjligheter oavsett omständigheter. Under webbinariet får du lära dig mera om hur du skall se på de inre styrkorna istället för att lägga fokus på ”hot” i omvärlden som du inte kan påverka.

Peter Höckert är som utbildare, föreläsare och ledar- och affärscoach en lättsam, jordnära och starkt målmedveten person med humor. Han låter folk komma till tals, får deltagarna att bli engagerade och känna sig betydelsefulla och förmedlar flera praktiska verktyg som du kan och bör använda i verkligheten. Peter har sedan början av 90 talet arbetat med person- och företagsutveckling. 

Peter Höckert är certifierad ledarcoach, certifierad affärscoach, utbildad grupp/teamcoach. Peter har rötterna i Karleby.  Sedan 1996 har han kontinuerligt jobbat med Österbottniska företag. Nu samarbetar Peter bland annat med Marica Lassus som är välkänd i Österbotten som tidigare ledare för stora finska företag. Tillsammans har det ett coachprogram som genomförs i Österbotten

I webbinarieprogrammet får du som deltagare information om hur du kontaktar Peter för vidare dialog och information om ett erbjudande som kan tecknas förmånligt fram till den 15.06.2020.

Länk till webbinariet: https://us02web.zoom.us/j/85074570533?pwd=ajBOSERrQVZKSDNSVWlITlhUamxkQT09

Password 839560

OBS! Klicka inte på länken innan den 9.6. Länken börjar fungera 9.6 kl. 10.30