E-business 2.0

E-business 2.0 – hanke suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita verkkokaupasta ja internetmarkkinoinnista.

Hanke myötävaikuttaa siihen, että Suupohjan rannikkoseudulla on käytettävissä uutta ja asianmukaista tietoa verkkoratkaisujen käytöstä. Seutu haluaa olla edelläkävijä verkkokaupan ja sähköisen markkinoinnin ratkaisuissa.

Hankkeen tehtävät: 

·        tarjoa tietoa alan kehityksestä ja trendeistä

·        järjestää seminaareja

·        luo paikallisia keskustelufoorumeja yrittäjille 

·        kerää "tietopankin" joka sisältää tietoa erilaisista web-työkaluista ja -ratkaisuista sekä linkkejä online-kursseihin ja työkaluihin.

 

     Kuluttajansuojalaki uudistuu 13.6.2014: Verkkokaupan kuluttajansuojaan muutoksia

      Kotimyyntiä ja etämyyntiä, kuten verkkokauppaa ja puhelinmyyntiä, koskevat   kuluttajansuojalain säännökset muuttuvat 13. kesäkuuta lähtien. Kuluttajan oikeus peruuttaa kotimyynti- tai etämyyntiostos laajenee nykyisestä, mutta peruuttamisesta on ilmoitettava aina myyjälle. Jatkossa kuluttajan on yleensä vastattava palauttamiskuluista. Lisäksi myyjän tiedonantovelvoitteet laajenevat, ja puhelinasioinnista asiakkaalta perittäviin maksuihin tulee rajoituksia.

Lue lisää:

 

 

Online-opas sinulle jolla on oma yritys!

E-business 2.0-hankkeessa on tuotettu opas, joka toimii tukena yrityksille, jotka haluavat hyödyntää nettiä työssään. Opasta voi käyttää niin kuin tietosanakirjaa, jossa on perustietoa. Osoitteessa netsmart.fi voit tutustua erilaisiin käytäntöihin miten saada näkyvyyttä netissä, käynnistää verkkokauppaa, tai hyödyntää online-työkaluja työssä. Saat myös tietoa siitä, mihin kääntyä kun mietit koulutusta tai kun yrityksen tarvitsee kehittää web-palveluitaan. Lisäksi voit myös lukea siitä, mitä tällä hetkellä tapahtuu e-busineksen maailmassa.
 

 

Kiinnostuitko?

Klikkaa tästä saadaksesi E-business 2.0-hankkeen viikoittainen uutiskirje!

Voit myös liittyä Facebook-sivuillemme.

(Tilaus on peruutettavissa koska tahansa)

Yhteyshenkilö:

 

Kajsa Snickars
Hankevetäjä

kajsa[a]dynamohouse.fi
puh. 045 807 7735