YRITYSKEHITYS

KEHITYSTYÖ

Kaipaavatko yrityksesi toiminta, prosessit tai tuotekehittely muutosta?Tarvitseeko yrityksen johto tai henkilökunta ulkopuolista apua?Kaivataanko yrityksessätaustatietoa ratkaisujen ja ideoiden ymmärtämiseksi tai päätösten pohjaksi?Olisiko yrityksessäsi tai yhteistyössä muiden yritysten kanssa tarvetta aloittaa erillinen hanketyö?

Kuvaile meille yrityksesi tarpeita ja toiveita, jotta voimme etsiä sinulle ratkaisun eri järjestöjen, koulutusyksiköiden, hankekokonaisuuksien ja yksittäisten konsulttien

 

 

 

muodostamasta verkostostamme.Voimme yhdessä räätälöidä toiminnan, joka johtaa yrityksen kehitysprosessille asetettuun tavoitteeseen.

Me olemme se osapuoli, joka yhdessä yrityksesi kanssa tekee vaadittavan esityön ennen kehitysprosessin käynnistämistä täydellä teholla.

Hallinnoimme ja toteutamme mm. eri yritysten kanssa moninaisia hankkeita, jotka pyrkivät kehitykseen, yhteisiin ratkaisumalleihin ja vuorovaikutukseen eri liiketoimintaprosesseissa.Aina kannattaa kysyä osallistumismahdollisuuksista!

Kehityksen ja muutoksen kautta voidaan vankistaa toimintaa, vahvaa kilpailukykyä ja hyvää kannattavuutta.