DYNAMO NÄRPES

Täältä saa apua yrityksen käynnistämiseen, toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Dynamon tavoitteena on toimia voimakkaasti eteenpäin ja järjestää resursseja alueelliseen elinkeinojen kehittämiseen. Vapaamuotoisen ja joustavan työtapamme kautta olemme alusta lähtien pyrkineet pitämään yhteydenottokynnyksen mahdollisimman matalana yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Ajankohtaista

 

 

Kristinestads Näringslivscentral och Dynamo Närpes lanserar rekryteringsenkät för att kartlägga nuläget och framtidsutsikter i rekryteringsfrågor hos regionens företag.

Fiskodling
Fiskodlingens nuläge och möjligheter

10.3.2020 kl. 14.00-16.30

 

Klicka för att se våra nätfaktureringsuppgifter

Att ta steget ut på den internationella marknaden är nödvändigt för många företag som vill växa och utvidga sin verksamhet. Seminariet Framgångsrik export ger dig information och inspiration för att börja sälja till Norden och övriga exportmarknader.

Närpesregionens utvecklingsbolag, Ab Företagshuset Dynamo Yritystalo Oy, kommer från och med  idag, 16.01.2020, börja använda Dynamo Närpes som företagsnamn

Ajankohtaisia hankkeita

 

 

Projektets övergripande mål är att via utbildning och deltagande i inspirerande nätverk hjälpa deltagarna att utvecklas och förändra sin verksamhet så att lönsamheten förbättras.

 

CERM, kiertotalous projektin tavoitteena on luoda tiekartta maakunnan liiketoiminnan kehittämiseksi kohti kestävää yhteiskuntaa. Samalla luodaan visio- ja toimintasuunnitelma siirtymiseen kohti täydellisen kiertotalouden yhteiskuntaa.

Alusta Ruokamaa Pohjanmaalle
Yksi suurimmista yksittäisistä kehitystarpeista yrittäjille mutta myös muille toimijoille on tarve luoda uusia tai laajentaa nykyisiä verkostoja. Kontaktien luominen muihin toimijoihin maakunnan sisällä, kehitysorganisaatioihin, muihin tukiorganisaatioihin ja mielenkiintoisiin toimijoihin maakunnan ulkopuolella koetaan tärkeäksi mutta samalla vaikeaksi.
Kartoittamalla, miltä meidän kulinaarinen seutumme näyttää, voimme myös asettaa sen näkyville ja sijoittua kulinaariselle kartalle osaksi ”The Cool Nordic Cuisine” – ilmiötä.

 

Facebook