Kick off – Produktutveckling inom livsmedelsbranschen
Välkommen till en inspirerande kväll i smakens och innovationens tecken!
Under kvällen får du ta del av konkreta exempel, tips och smakupplevelser som kan hjälpa dig att ta din produkt – eller affärsidé – till nästa nivå.
Från idé till succé, Närpes Glassfabrik
Produktutveckling inom livsmedelsbranschen. Här får du ta del av konkreta exempel och tips som kan hjälpa dig att ta din produkt – eller affärsidé – till nästa nivå.
Matinspiration och matdemonstration inom temat mathantverk och
produktutveckling, Johanna Ilvoranta, Yrkesakademin i Österbotten
Lär dig hur små justeringar, rätt råvaror och genomtänkt produktifiering kan göra stor skillnad för smaken – och försäljningen.
Vad betyder mathantverk och kopplingen till produktutveckling?, Harriet Strandvik, HS Consulting
Den nationella föreningen är en god plattform för en ny bransch i Finland som skapar möjligheter för landsbygdsföretag och turismnäringen. Vad har arbetet med unika produkter betytt för Åland och de små företagen? Inspiration för att våga satsa och se möjligheter.
Expertstöd för dig som vill växa i livsmedelsbranschen,
Jaakko Holtinkoski, Foodwest
Ta chansen att höra mer om deras tjänster, samarbeten och aktuella projekt.
Produktutveckling inom livsmedelsbranschen - Info om delexamen
Info om aktuella projekt
Kaffe med tilltugg
.
Tillfället är kostnadsfritt och öppet för alla som är intresserade
📍 YA! Enheten i Närpes. Ängskullsvägen 1
🗓️ 4.11.2025 | 16.30
Anmäl dig redan nu! : https://www.dynamonarpes.fi/sv/form/kick-off-produktutveckling-inom-