DYNAMO Närpes

Dynamo Närpes är Närpesregionens utvecklingsbolag som erbjuder nyttig företagsrådgivning åt blivande samt befintliga företag. Dessutom ingår också kommunikation och marknadsföring av vår region samt regionutveckling i vår dagliga verksamhet.

 
 
 

Aktuellt

 

 

Coronaepidemin orsakar utmanande tider för företagarna och Stefan Malm får förstärkning av Lisa Bäckman-Perälä

I denna exceptionella situation finansierar NTM-centralerna företag med högst fem anställda.

En stor del av företagarna i Närpes har i dessa pressade tider tagit fram nya tjänster som underlättar vardagen. Här samlar vi ideér och tjänster från olika företag som har speciallösningar för vårt ofrivilliga stugsittande.

Regeringen underlättar frilansarnas och ensamföretagarnas möjlighet att omfattas av utkomstskydd för arbetslösa oberoende av företagsform

Klicka här för kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med DYNAMO Närpes gör du det enklast genom att ringa oss eller kontakta oss per e-post

Här samlar vi länkar som kan vara till nytta för dig som företagare.

Klicka för att se våra nätfaktureringsuppgifter

Närpesregionens utvecklingsbolag, Ab Företagshuset Dynamo Yritystalo Oy har från och med 16.01.2020 börjat använda Dynamo Närpes som företagsnamn

Aktuella projekt

 

 

Projektets övergripande mål är att via utbildning och deltagande i inspirerande nätverk hjälpa deltagarna att utvecklas och förändra sin verksamhet så att lönsamheten förbättras.

 

CERM, cirkulärekonomi-projektets målsättning är att ta fram en färdplan för regionens näringslivsutveckling mot ett hållbart samhälle. Samt en visions- och aktionsplan att utveckla övergången till ett helt cirkulärt samhälle.

Projektet syftar till att utveckla nuvarande och bygga upp nya nätverk för företag inom livsmedelsbranschen för att på så vis bidra till att våra livsmedelsproducerande företag och regionen skall hamna på den kulinariska kartan "The Cool Nordic Cuisine".
 

Facebook