DYNAMO Närpes

Dynamo Närpes är Närpesregionens utvecklingsbolag som erbjuder nyttig företagsrådgivning åt blivande samt befintliga företag. Dessutom ingår också kommunikation och marknadsföring av vår region samt regionutveckling i vår dagliga verksamhet.


Aktuellt

 

 

Observera att vi har sommarstängt från och med 12.7.2021 till 8.8.2021. Vi är tillbaka på kontoret måndagen den 9.8.2021. Vid brådskande ärenden, vänligen ring vd Stefan Malm 050-5678673.

Vi önskar er alla en riktigt trevlig sommar!

Den 18 juni diskuterades biogas vid Stormossen när CERM-projektledarna Göran Östberg, Rasmus Hautala och via distansanslutning Tomas Knuts bjöd in biogasoperatörer i Österbotten för att diskutera utveckling, framtid och framtida alternativ för ut

Caroline Norrdahl-Siekkinen är vår nya praktikant för perioden juni 2021 - april 2022. Caroline studerar affärsekonomi och kommer att göra sin praktiktid hos oss på Dynamo Närpes. Hennes primära huvuduppgifter är att främst arbeta med marknadsföring och kommunikation.

Logo Gårdsbutiker i Österbotten

Österbotten är en mångsidig och smakrik matregion med ett stort utbud. Nu lanserar vi en uppdaterad version av Gårdsbutikskartan som täcker de tre landskapen Österbotten, Södra Österbotten och Mellersta Österbotten.

KursGården

Välkommen med på online workshop i hur man kan optimera sitt företags synlighet på sociala medier!

Det här kommer vi att göra under online workshopen:

• Gå igenom skillnaden mellan vanliga, dvs. organiska inlägg och betalda annonser på sociala medier

8.6.2021 kl. 9.00-12.00 är Heidi Furu, advokat på DKCO Advokatbyrå, på plats i Närpes för att besvara dina företagsrelaterade frågor under ett kostnadsfritt individuellt 30 minuters tillfälle.
Hållbar turism

Finland strävar efter en plats bland de hållbara turistländerna. Målet kommer att uppnås tillsammans, genom hållbara handlingar och kommunikation – nu är det dags att göra handligarna synliga och sätta upp nya mål för verksamheten.

Beräkning av koldioxidavtrycket är ofta det första man kommer att tänka på när ett företag börjar se över sitt eget hållbarhets- och ansvarsarbete. Webbinaret Företagens koldioxidberäkning och verktyg som organiserades av CERM-projektet 15.4 sammanförde...

Den tredje ansökningsomgången för kostnadsstöd har inletts 27.4. kl 9.00 och avslutar 23.6. kl. 16.15.

Små- och mikroföretag kan ansöka om att få ersättning för stängning från och med 15.2021.

Aktuella projekt

 

 

Projektets övergripande mål är att via utbildning och deltagande i inspirerande nätverk hjälpa deltagarna att utvecklas och förändra sin verksamhet så att lönsamheten förbättras.

 

CERM, cirkulärekonomi-projektets målsättning är att ta fram en färdplan för regionens näringslivsutveckling mot ett hållbart samhälle. Samt en visions- och aktionsplan att utveckla övergången till ett helt cirkulärt samhälle.

Projektet syftar till att utveckla nuvarande och bygga upp nya nätverk för företag inom livsmedelsbranschen för att på så vis bidra till att våra livsmedelsproducerande företag och regionen skall hamna på den kulinariska kartan "The Cool Nordic Cuisine".
 

Facebook