DYNAMO Närpes

Dynamo Närpes är Närpesregionens utvecklingsbolag som erbjuder nyttig företagsrådgivning åt blivande samt befintliga företag. Dessutom ingår också kommunikation och marknadsföring av vår region samt regionutveckling i vår dagliga verksamhet.


Aktuellt

 

 

Tillsammans med vår samarbetspartner DKCO Advokatbyrå inleder vi året med Ni frågar - Juristen svarar.

Hur går det till?

1. Varje månad har Ni möjlighet att skicka in en fråga inom ett tema som anges på förhand.

Vi är jullediga från och med 24.12.2020 och är tillbaka igen måndagen den 4.1.2021.

Observera att den andra ansökningsomgången för kostnadsstöd till företag är öppen fram till och med 26.2.2021 kl.

Dynamo Närpes & Kristinestads Näringslivscentrals CERM projekt anordnar infotillfälle om biogas för de företag i Sydösterbotten som är intresserade av branschen.

Här sammanställs användbara länkar och dokument med viktig information för företagare och arbetsgivare.
 

"Det är bra att vara beredd på en föränderlig verksamhetsmiljö, eftersom pionjärer tenderar att vara

Projekt Matriket Österbotten arrangerade en paneldiskussion 21.9 om hur vi kan stärka samarbetet och synligheten för mat från Österbotten.

Projekt Kursgården Plus informerar: Julia Olin från YES Communications håller workshop i hur man skapar engagemang och kontakt med sina kunder via sociala medier.

Aktuella projekt

 

 

Projektets övergripande mål är att via utbildning och deltagande i inspirerande nätverk hjälpa deltagarna att utvecklas och förändra sin verksamhet så att lönsamheten förbättras.

 

CERM, cirkulärekonomi-projektets målsättning är att ta fram en färdplan för regionens näringslivsutveckling mot ett hållbart samhälle. Samt en visions- och aktionsplan att utveckla övergången till ett helt cirkulärt samhälle.

Projektet syftar till att utveckla nuvarande och bygga upp nya nätverk för företag inom livsmedelsbranschen för att på så vis bidra till att våra livsmedelsproducerande företag och regionen skall hamna på den kulinariska kartan "The Cool Nordic Cuisine".
 

Facebook