Digiboost Sydösterbotten

Digiboost

 

Onko aika antaa yrityksellesi digitaalista vauhtia? Tervetuloa Digiboost Sydösterbotten-hankkeeseen!

Digiboost Sydösterbotten-hanke on pk-yrityksille mahdollisuus kehittää ja parantaa digitaitojaan. Ilmoittautuminen on avattu ja nyt lähdetään käyntiin!

Mikä on sisältö? Jotta yrityksesi saisi hankkeesta parhaan mahdollisen hyödyn, sisältö muotoillaan yrityksesi haasteiden ja tarpeiden mukaan. Hankkeessa järjestetään työpajoja ja muita kokoontumisia, joiden teemat on räätälöity hankkeen osallistujien tarpeiden mukaan. Aiheet voivat vaihdella taloushallinnon digitalisoinnista ja tehostamisesta ja asiakashallintajärjestelmien rakentamisesta, digitaaliseen markkinointiin ja tekoälytyökalujen käytön aloittamiseen.

Nyt keväällä 2024 aloitetaan kartoitus hankkeen teemoista. Tämä tehdään yrityshaastatteluilla, jotka aikataulutamme, kun olette ilmoittautuneet hankkeeseen.

Hankkeessa on myös mahdollisuus tehdä yhteistyötä Novia AMK:n opiskelijoiden kanssa. Yhteistyön kautta yrityksenne on mahdollisuus saada konkreettista apua johonkin yrityksen mahdolliseen haasteeseen, esimerkiksi tutustua ja kokeilla uusia digitaalisia työkaluja. Opiskelijat puolestaan saavat mahdollisuuden päästä kosketuksiin yritysmaailman kanssa ja harjoitella osaamistaan. Novian henkilökunta Liiketalouden yksiköstä opastaa yhteistyötä.

Hankkeen tavoitteena on antaa yrityksellesi digiboostia, kehityksen edistämiseksi ja luoda mahdollisuus verkostoitua ja ideoida muiden samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa.

Työpajat alkavat syksyllä 2024 ja järjestetään noin kuukauden välein keväällä ja syksyllä. Hanke-aika on maaliskuuhun 2026 saakka. Digiboost Sydösterbotten on Novia AMK, Dynamo Närpesin ja Business Kristinestadin yhteistyöhanke. Hanketta rahoittavat EU:n maaseudun kehittämisrahasto ELY-keskuksen kautta ja Svenska Kulturfonden toimii myös hankkeen rahoittajana.

Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi Digiboost Sydösterbotten-hankkeessa. Jos haluat lisätietoja, voitte ottaa yhteyttä projektipäällikköömme.

Ilmoittautumislinkki: https://forms.office.com/e/ibZz365w0N

 

Lisa Bäckman-Perälä, Dynamo Närpes

Tel. +358 50 363 1967 

lisa.backman-perala [at] dynamonarpes.fi

                             

Lisa
Lisa Bäckman-Perälä

Talousjohtaja

Talousseuranta

Kiinteistötietoja

+358 50 363 1967