Dynamo Närpes / 11.08.2022

Fredrik Hanstén

Fredrik Hanstén on Circular Insight  Transition - CIT:n uusi projektipäällikkö. Fredrik on koulutuksen diplomi-insinööri, joka pääaine on tulevaisuuden teollisuusyritykset ja sivuaineena hän opiskeli tuotantotekniikkaa. Suuren osan urastaan ​​hän on työskennellyt teollisuuden kehittämisen, konsultoinnin ja projektijohtamisen parissa.

Fredrik kertoo, että CIT - Circular Insight & Transition -projekti ja sen tavoitteet ovat erittäin relevantteja alueen yrityksille, sekä sillä on vahva yhteys YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin 2030.

 Hanke kiinnostaa häntä ja hän on valmis käyttämään tietämystään auttaakseen ja tekemään yhteistyötä alueen yritysten kanssa. Siirtyminen kiertotalouteen on yleensä monivaiheinen prosessi ja siirtymä koskee useita yrityksiä, yhteiskuntaa ja maailmaamme. Tämä tarkoittaa uusia ajattelu- ja toimintatapoja, jotka vievät meidät pois perinteisestä kuluttamisyhteiskunnasta, Fredrik toteaa.

Odotan erittäin monipuolista työtä ja innovatiivista ajattelua yhdessä yritysten kanssa, Fredrik sanoo. Lopuksi haluan rohkaista yrittäjiä ottamaan yhteyttä! Uskalla kysyä, niin voimme aloittaa yhteisen matkan kohti kestävää kehitystä!

 

Fredrik Hanstén

fredrik.hansten [at] dynamonarpes.fi

+358 44 49 39 590