Hållbarhetssnack
Dynamo Närpes / 13.09.2023

Syksyn vauhdikas vastuullisuuskeskustelu 27.9

Syksyn vauhdikas vastuullisuuskeskustelu 27.9

Tervetuloa inspiroivaan aamupäivätapahtumaan vastuullisuudesta Hemslöjdsgårdeniin Kristiinankaupungissa.

Kristiinankaupungin elinkeinokeskus ja Dynamo Närpes järjestää Vastuullisuusviikon kunniaksi aamupäivätilaisuuden, jossa Sitran Tim Forslund kertoo tulevaisuuden liiketoiminnasta ja siitä, miten yritysten tulisi työskennellä kiertotalouden ja luonnon monimuotoisuuden parissa.

Osallistujat saavat myös hyödyllistä tietoa vastuullisuusraportoinnista ja mitä se tarkoittaa pohjalaisille yrityksille. Lisäksi pohjanmaan kehitysyritykset esittelee, miten Suupohjan rannikkoseudun yrityksiä ja yrittäjiä voidaan auttaa vihreän siirtymän edistämiseksi.

Ohjelma 27.9, klo. 09.00-11.30

08:30 – Kahvitarjoilu ja pientä puurtava alkaa

09.00 – Tervetuloa – Fredrik Hanstén, Dynamo Närpes ja Kristiinankaupungin elinkeinokeskus
09.05 – Tulevaisuuden liiketoiminta: Miten yritysten tulisi työskennellä kiertotalouden ja luonnon monimuotoisuuden parissa? Tim Forslund Sitra
10.00 – Kahvitauko ja verkostoituminen
10.30 – Mitä EU:n vastuullisuusraportointidirektiivi ja viestintävaatimukset tarkoittaa pohjalaisille yrityksille? Tomas Knuts ja Sara Libäck-Sandin viestintätoimisto Losvik & Flenistä
11.00 – Sustainable Ostrobothnias as a Forerunner – hanketervehdys
11.30 – Loppupuheenvuoro

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Rekisteröidy viimeistään 25.9, varmistaaksesi paikkasi. HUOM: Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Tartu tilaisuuteen ja vietä aamupaivä Kristiinankaupungissa samalla kun saat viimeisimmät uutiset vastuullisuuden saralta, verkostoidu ja opi lisää vihreän siirtymän vaikutuksista.

Aika: 27.9, kl. 9.00 - 11.30
Paikka: Rantakatu 18, 64100, Kristiinankaupunki.
Kohderyhmä: Yritykset ja organisaatiot
Ilmoittautuminen

Lisää infoa: Fredrik Hanstén, Projektipäällikkö SOF, fredrik.hansten [at] dynamonarpes.fi tai 044 493 9590

Tapahtuma järjestetään osana Sustainable Ostrobothnia as a Forerunner-hanketta, joka on Euroopan unionin osarahoittama ja Pohjanmaan liiton rahoittama. Hanke toteutetaan yhdessä Pietarsaaren seudun kehittämisyhtiö Concordian, VASEKin, Dynamo Närpiön ja Kristiinankaupungin elinkeinokeskuksen kanssa.

sof

 

sof