Dynamo Närpes / 15.05.2024

Är det dags att ge ditt företag en digital boost?

Är det dags att ge ditt företag en digital boost? Välkommen med i projektet Digiboost Sydösterbotten!

Digiboost Sydösterbotten är projektet där ni som företag kan vässa och utveckla era digitala kunskaper. Anmälan har nu öppnat och vi kör i gång!

Vad är innehållet? För att ert företag ska ha den bästa nyttan av projektet formas innehållet utifrån behov och utmaningar i just ert företags. Projektet kommer ordna verkstäder och andra träffar med teman som är utformade efter projektdeltagarnas behov. Det kan gälla allt från att digitalisera och effektivisera ekonomiadministrationen och bygga kundhanteringssystem, till digital marknadsföring och påbörja användning av AI-verktyg.

Redan nu i vår 2024 inleds en kartläggning av vilka teman som kommer behandlas i projektet. Detta görs genom företagsintervjuer, som vi bokar in efter att du anmält dig till projektet.

Projektet kommer i ett senare skede erbjuda möjligheten att samarbeta med studerande från Yrkeshögskolan Novia. Genom samarbetet har ni som företagare möjlighet att få konkret hjälp med eventuella utmaning som företaget har, exempelvis att bekanta sig och pröva på nya digitala verktyg. Studerande får i sin tur möjligheten att komma i kontakt med näringslivet och utöva sin kunskap. Samarbetet handleds av Novias personal från Institutionen för företagsekonomi.

Projektet syftar till att ge små- och medelstora företag en digiboost, för att främja utveckling och skapa en möjlighet att nätverka och bolla idéer med andra som befinner sig i en liknande situation.

Verkstäderna startar under hösten 2024 och ordnas med cirka en månads mellanrum under våren och hösten. Projektet pågår fram till mars 2026. Projektet Digiboost Sydösterbotten är ett samarbete mellan Yrkeshögskolan Novia, Dynamo Närpes och Business Kristinestad. Projektet finansieras av EU:s landsbygdsfond via NTM-centralen samt Svenska Kulturfonden.

Anmäl dig nu och säkra en plats i Digiboost Sydösterbotten. Önskar du få mera information om projektet kan du kontakta någon av våra projektledare.

Anmälningslänk: https://forms.office.com/e/ibZz365w0N

 

Lisa Bäckman-Perälä, Dynamo Närpes

Tel. +358 50 363 1967 

lisa.backman-perala [at] dynamonarpes.fi

                             

                                                         

Michelle Björkholm, Yrkeshögskolan Novia               

Tel. +358 50 516 1879                                                                      

michelle.bjorkholm [at] novia.fi           

        

Amanda Lund, Business Kristinestad

amanda.lund [at] krs.fi