Dynamo Närpes / 18.03.2024

Årets Dynamo 2023

Bröderna Magnus och Mathias Westerlund som driver Närpes Glassfabrik - Närpiön Jäätelötehdas mottog priset som Årets Dynamo på företagargalan som går av stapeln i kväll!
 
Motiveringen till priset lyder:
Årets pris tilldelas en företagarduo som inte bara skapat en framgångsrik verksamhet inom livsmedelsbranschen utan även lyft fram Närpes som en plats för utsökt handgjorda livsmedelsprodukter.
Grundarna är inte bara entreprenörer, de är även visionärer som kombinerar tradition med innovation för att erbjuda kunderna en upplevelse utöver det vanliga. Sedan företagets grundande 2021 har de inte bara utvecklat ett brett sortiment av högkvalitativa produkter utan också visat på en imponerande företagsanda och en stark kundfokuserad inställning.
Genom att hela tiden utforska nya sätt att nå ut till kunderna och genom att ha en passion för att överträffa förväntningarna har entreprenörerna inte bara skapat en lönsam verksamhet utan också bidragit till att lyfta fram Närpes som en destination för gastronomisk njutning. Deras produkter, som alltid möts av en positiv respons från kunderna, har blivit en symbol för kvalitet och tradition.
Därför är det med stolthet och beundran som vi tilldelar priset Årets Dynamo till Magnus Westerlund och Mathias Westerlund, Närpes Glassfabrik Ab, för deras enastående prestationer som satt Närpes på kartan med sin utsökta hantverksglass.