Dynamo Närpes / 12.03.2024

Nya Visit Närpes tidningen har anlänt!

Nya Visit Närpes tidningen har anlänt!

 

Ungefär den här tiden förra året inledde Filippa arbetet med 2024 års Visit Närpes tidning och nu ett år senare har den landat i vårt lager. Visit Närpes tidningen är sedan några år mer riktad till besökare än till boende i Närpes och delas därför inte längre ut till alla hushåll i staden och finns just nu att plocka åt sig från Mittistan, Stadshuset och Dynamo Närpes. Tidningen kommer ut varje vår och tar fram allt det unika och vackra som Närpes har att erbjuda både till besökare och Närpesbor. Tidningen utvecklas hela tiden och har gått från att först bara varit på svenska till att i år komma ut på tre språk, svenska, finska och engelska.

Filippa planerar varje år innehållet i tidningen, skriver nya texter och ser till att nya foton som matchar innehållet tas under sommaren. Under hösten börjar man plocka ihop innehållet till en snygg helhet. I år har Etel och Susanne på Insight satt ner mycket jobb på att förnya layouten och årets Visit Närpes är både intressant att läsa och vacker att se på!

För dig företagare som har kunder och kontakter runtom i Finland och andra länder är tidningen ett enkelt sätt att berätta om Närpes och vad som finns här. Vi vill därför tipsa om att tidningen finns på 3 språk och att ni företagare mycket gärna får komma och hämta en bunt härifrån Dynamo Närpes att dela ut åt era kontakter. Är det så att ni har fullt upp och inte hinner hämta själva så hör av er så kan vi ordna med leverans.

Maria Filippa Sundlin

maria-filippa.sundlin [at] dynamonarpes.fi

+358 45 602 0854