Är du intresserad av att lära dig mer om produktutveckling, livsmedelshygien samt företagande & marknadsföring.
Studierna planeras individuellt efter varje studerandes behov och ideér.
Vi jobbar praktiskt med att utveckla och tillverka produkter i köket vid YA´s enhet i Närpes. Du får tips och råd kring företagsverksamhet och marknadsföring samt lagstiftningen gällande produktion av livsmedelsprodukter.
Du får undervisning i livsmedelshygien och kan avlägga hygienpasset under utbildningen.
Du kan avlägga delexamen via läroavtal om du redan har ett företag och du gör yrkesprov genom att utveckla produkter för livsmedelsbranschen.
Delexamen baserar sig på examensdelar ur Yrkesexamen i matservice.
- Att främja grön omställning 15 kp
- Produktifiering, marknadsföring och lagstiftning inom livsmedelsbranschen 20 kp. Examensdel som grundar sig på lokala krav på yrkesskicklighet. (hygienpass ingår)
Läs mera och anmäl dig här.
