Dynamo Närpes / 10.01.2022

Dynamo Närpes 30 vuotta!

Dynamo Närpes 30 vuotta!

10. tammikuuta 1992 toimitusjohtaja Håkan Westermark ja sihteeri Rosita Langels muuttivat Närpiön vasta rakennettuun yritystaloon (Dynamotalo) ja Dynamo Närpesin toiminta käynnistyi. Seudun elinkeinoyhtiö on siitä lähtien tehnyt aktiivisesti työtä elinkeinoelämän ja aluekehityksen tukemiseksi.

Dynamo Närpes tarjoaa seudun yrityksille neuvontaa yrityksen koko elinkaaren ajan. Visionamme on toimia elinkeinoelämän inspiraation ja tiedon lähteenä sekä luonnollisena alueen markkinointivastaavana. Tänä päivänä elinkeinoyhtiötä johtaa toimitusjohtaja Stefan Malm ja yhtiöllä on 6 työntekijää.

Yhtiön 30 toimintavuoden aikana on luotu monia uusia yrityksiä ja projekteja. Vuoden 2021 aikana Dynamo Närpes suoritti 1029 yritysneuvontaa, ja Närpiö onkin nykyään yrittäjyyden kärkiseutua 106 prosentin työpaikkaomavaisuudella.

Dynamo Närpes henkilökuntineen haluaa kiittää kaikkia yrityksiä ja yhteistyökumppaneita hyvästä yhteistyöstä kuluneiden 30 vuoden aikana! Juhlimme ainoastaan sisäisesti vallitsevan koronatilanteen vuoksi.