Dynamo Närpes / 13.02.2024

Dynamo Närpes on valinnut uuden toimitusjohtajan!

Dynamo Närpes yhtiön hallitus on valinnut yhteyspäällikkö Hanna Niemi-Korven uudeksi toimitusjohtajaksi. Niemi-Korpi on kauppatieteiden maisteri, jolla on laaja kokemus myynnistä ja johtamisesta useilla eri toimialoilla, viimeksi vakuutusalan parissa.

Kuuden hakijan joukosta, tähän alueen avainasemaan, hallitus arvioi, että Niemi-Korvella on eniten niitä ominaisuuksia, joita tarvitaan jatkuvassa kehitystyössä, ja että hänen osaamisensa täydentää hyvin muun tiimin osaamista. Dynamo Närpes on Närpiön seudun oma kehitysyhtiö, jonka tavoitteena on jatkaa elinkeinoelämän kehittämistä jo yhden Suomen elinvoimaisimmissa alueissa.

Hallituksen puheenjohtaja Mikaela Björklund toteaa, että hallitus iloitsee siitä, että Dynamo Närpes saa uuden toimitusjohtajan, joka voi jatkaa yrityksen visiota olla veturi jatkuvalle dynaamiselle kehitykselle paikallisessa liike-elämässä. Niemi-Korpi saa myös hyvän alun, koska vahva pohja on rakennettu nykyisen toimitusjohtaja Stefan Malmin johdolla.

  • Odotan innolla työskentelyä liike-elämän kehittämisen parissa tällä alueella. Alueella on paljon mielenkiintoisia projekteja käynnissä ja lisää on suunnitteilla lähitulevaisuudessa, sanoo Hanna Niemi-Korpi, joka aloittaa toimitusjohtajana huhtikuun alussa.